keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Vanhaa ihmistä säikytellään

Sain kirjeen Poliisihallitukselta. Että ihan sieltä muistavat maan matosta eli kansalaista. Ensin kyllä pelästyin, että veroviranomaiset ovat lähettäneet oikein poliisin asialle kun en ole noteerannut heidän veroehdotustaan. Vaan ei sentään, passi on vanhenemassa kohdakkoin ja p-hallitus ilmoittaa, että sen voi uusia hyvissä ajoin ja palautetta palvelustakin voi lähettää. Hitsi kun ei millään viitsis taas mennä valokuviin. Minusta ne 30 vuotta sitten otetut värikuvat on paljon parempia kuin nykyajan mustavalkoiset.

Niin, ja selkä on jo paranemaan päin. Pääsin tänään viemään roskapussin, mutta en vielä kauppaan asti. Onneksi oli kotosalla sen verran ruokaa ettei tarvinnut siilin ruokakupille yrittää.

8 kommenttia:

  1. En ole tietänytkään, että passin vanhenemisestakin muistutetaan. Voiskohan uutta passia hakea vanhan kuvan kanssa. :-D
    Kiva, että selkä on jo hiukan parempi. Ole nyt oikein varovainen liikkuessasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla uutta tuo, että vanhenemisesta oikein kirjeellä ilmoitetaan.

      Poista
  2. Ai, jestas, vai tuollkaistakin tulossa. Passi taitaa pian vanheta. Uusin ajokortin (nimen takia) ja voi hyvänen aika, mikä valokuva siihen tuli. Kumma, ku me hirviöiden -sarjan päähenkilönkin kuva kelpaa nykyään ajokortteihin. Oikein hävettää näyttää sitä. (noh, kukaan ei oo kyllä koko korttia kysellykään). Vai selkäremppaa siellä podetaan, ei häävi tilanne ei. Ihanuuksia sulla tuolla yhdessä kuvassa, pikkuisia, "ja piikkien alla hiljaa itkeskeli", vai kuinka se meni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin uusin ajokortin, vaikka annoinkin auton pois. Kamala kuva siihenkin tuli, taitaa po-liisit peljästyä, jos joudun sen joskus niille näyttämään.

      Poista
  3. Ei mulle vaan mitään muistutusta tullut. Taitaa olla ihan uusi asia tämä. Ja nykyäänhän sen saa sitten hakea R-kiskalta!
    Siilit On söpöjä mutt en mä lemmikiksi tuollaista ottais.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kristiina, jospa katsoivat sinut senverran nuoreksi, että muistat itsekin uusimisen. :))

      Poista
  4. Ai, sinä hävitit auton pois, aiotko liikkua jatkossa taksilla ;-)

    Kyselee Merja, pilke silmäkulmassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auton pito on aika kallista ja minulla oli hyvin vähän sille käyttöä. Joskus kyllä olisi helppoa poiketa autolla asioilla. Taksia käytin viimeksi viime viikolla kun kuskasin siskoja Vantaalle.

      Poista