maanantai 27. toukokuuta 2013

Uusia näköaloja katsastamassa

Tänään pääsin katsomaan uutta asuntoani päivänvalossa ja lähes valmiina. Vähän roikkui jotain johtoja ja reikiä oli paikkaamatta, mutta suurinpiirtein muuten kaikki oli siistiä. Näkymät nyt tietenkin kaupunkimaisemassa ei ole niin avarat kuin nykyisessä asunnossa, mutta ainahan sitä joutuu jostain tinkimään. Sauna ja kylppäri oli aika avarat. Tosin pesukoneen poistoputken liitäntä oli harmittavasti kaapin ja seinän välisessä solassa perällä. Sinne ei jokapoika mahdukaan noin 30 senttiseen koloon.
Tällä hetkellä näkyy hiukan mertakin kaukaisuudessa, mutta nostureiden määrästä ja korkeudesta päätellen tulevat uudet asunnot peittävät  sen. Vasemman reunan Bunkkeriin on suunnitteilla kirjasto joten sieltä löytänee luettavaa läheltä ja helposti.


12 kommenttia:

  1. Voi kun kivaa, pääset pian muuttamaan.
    Tulee siinä samalla varmaan tehtyä kunnon suursiivous ja hävitettyä tavaroita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tavaroita tulee hävitettyä periaatteella "pussi päivässä pois". Vähän on jo pakkailtu ja nyt sitten kaikki vähemmän tärkiä joutaa siirtää laatikoihin.

      Poista
  2. Tuo vaihe taitaa ollakin oikein malttamatonta odottelua, kun on jo käynytkin siellä. Onko mitään tietoa koska on valmis? Se on kivaa, kun on kirjasto lähellä. Voi lainata kirjoja ja lukea lehtiä.
    Mun tarvitsisi siivota komeroita sillä mielellä, että laittaisin jotain pois, mutta ei minusta tule mitään valmista, aloitan aina huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avaimet saadaan kesäkuun lopussa ja sitten pääsee muuttamaan. Se on hyvä, jos kirjasto on lähellä kun ei ole enää omaa autoa ja kirjat on aika painavia kantaa.
      Minullakin on monta asiaa, jotka aion tehdä "huomenna". :=/

      Poista
  3. Siis enää kuukausi siihen, että saat avaimet omaan uuteen asuntoosi, hienoa.

    T: Merja

    VastaaPoista
  4. Ihanaa!
    Ihan uuteen kun pääsee ja saa muuttaa, niin ei varmaan tartte käydä sitä hirveää desinfiointi%jynssäys&puunaus&puleeraus-sessiota läpi?
    Muuta kuin tietenkin siinä entisessä asunnossaan.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Ainoa huono puoli siinä on se, että kaikki tavarat on eri paikoissa. Lusikkalaatikko on keittiön oikeassa reunassa kun se nyt on vasemmalla. Hellan nappulat saattaa olla eri järjestyksessä. Nykyiseen hellaan en ole tottunut 12 vuodessakaan, aina välillä menee väärä levy päälle.

      Poista
  5. Kiitos kommentistasi blogissani :) Kadotin sinut kuten muutamat muutkin blogitutut Vuodatuksen mylleryksissä, mutta pikkuhijaa vanhat tutut alkavat taas löytyä.

    On varmasti kiva päästä muuttamaan ihan uuteen kotiin. Minulle kirjaston läheisyys olisi suuri plussa - olenhan kirjaston suurkuluttaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne uudelleen. Minäkin olen kirjaston suurkuluttaja ja ollut töissäkin kirjastoissa yli 30 vuotta.

      Poista
  6. Sulta ei sitten ainakaan vuoteen ole puutetta ohjelmasta ikkunan takana kun katselet talojen kohoamista ;)
    Hieno juttu tuo kirjasto kodin vieressä, kirjastossa on ihana se lukusali jossa on melkein kaikki lehdet luettavissa.
    On se juhlaa kun pääsee muuttamaan ihan uuteen kotiin, kateellisena kirjoittelee keittiöremppaa hautova Lea P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmaan mukava katsella toisten työntekoa, heh.
      Uusi on aina uutta. Minähän kyllästyin odottamaan putkiremonttia. Olisin halunnut samalla uusia kans keittiön. Tosin "omassa" rempassa voi itse valita kaikki laitteet ja kalusteet. Nyt ne on suunnittelijan valitsemat.

      Poista