perjantai 10. toukokuuta 2013

Kevättä ja koiruleita

Päivällä Marsu soitti ja kysyi josko sopisi poiketa kahvittelemaan ja tokihan mulle sopi. Marsu oli ollut siilinruokaostoksilla Lennun ja Nitan kanssa. Koirulit olivat vähän ihmeissään, mutta käyttäytyivät kauniisti kuten kuvistakin näkyy. Kiitos Marsu käynnistä ja pullasta myös.

Tänään odottelen jännityksellä, saako Marsu kuvattua siilinpoikasensa, joita on kuulemma VIISI ja minä saan ne ensi viikolla hoitoon muutamaksi päiväksi. Ehdotin kylää Marsulle, ettei laskisi niitä ennen minulle tuomista, niin saattaisi olla jok vähemmän sitten haettaessa takaisin.

Kesäkin on tuloillaan tosissaan. Aamulla jo koivuissa vihersi hieman ja illalla jo enemmän.

En ymmärrä, miksi kuvat pomppivat eri kohtiin.



3 kommenttia:

  1. Tuollaiset hyvinkäyttäytytvät koirat ovat mitä pairhaimpia vieraita. Tykkäävätkö he rapsutteluista?
    Kävin tuolla Marsun blogissa katsomassa millaisia hoitolapsia saat. Olivat oikein suloisia.
    Hyvää viikonloppua! Toivottavasti aurinko paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirulit tykkäävät rapsuttelusta, mutta nyt ei oikein passannut selästä rapsuttaa kun olivat saanet selkään punkkikarkoitetta.
      Eikös vaan olleetkin Marsun vauvelit söpösiä. Oikein odotan, että saan niitä hoidella. Tai emohan ne hoitaa, mutta saan sentään kurkata ja ehkä punnitakin niitä.

      Poista
  2. Söpöt koirulit Marsulla. Juuri taistelin kuvien kanssa, piiri-piiri-piiri pieni pyörii oli niiden tahto, tuli rumia sanoja ja paljon siinä leikissä.

    VastaaPoista