sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ihan pakko aloittaa uusi blogi

En enää kestänyt entisen blogin jumituksia ja päätin kokeilla tätä uutta. En kyllä vielä tiedä, miten tämän kanssa onnistun, mutta eihän yrittänyttä laiteta.

7 kommenttia:

  1. Heippa!
    Tämä kommentoiminenkin on erilaista eri paikoissa.En oikein tiedä mitä minun kuuluu valita tiliksi eli jos ei tule lähettäjää niin on Leenamummu.
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun osasit tänne, Leenamummu.
    En minäkään tahdo kaikkea vielä osata. Tännekään en osaa kuvia laittaa ja koko blogi on vähän aneeminen, mutta sentään toimii.
    Ja osasin sentään muuttaa niin, että kommentoijaksi pääsee nimellä tai anonyyminäkin. Kaikki kun eivät halua millään ihme AIM-tunnuksilla kommentoida tai mitä ne oikein lieneekään.
    Ai, tässä on tuo robottitarkistus. Pitääkin katsoa mistä sen saa pois tai muutettua helpommaksi.

    VastaaPoista
  3. Löytäähän tänne ku on osoite annettu. Kyllä sä osaat tän fiksata omanlaiseksi. Mäkin osasin ihan hyvin. Aikansa ku vaan räpeltelee ja ihmettelee nii kyllä se siitä. Sanasto on vähän erilaista ku Vuodatuksessa, eli en heti ymmärtäny mistä on kyse ja sitt olikin ihan tuttu juttu mutt sana oli outo.
    Mä oon viimepäivinä yrittäny saada tonne sivuun niitä blogeja mitä luen. Osan oon onnistunu - en enää tiedä miten - ja joitakin en saa millään sinne.
    Mä en tiedä tota kuvajuttua ett miten se ihan oikeesti toimis. Mulla kuvat tulee mun omasta kuvasäilöstä mutt onkohan täälläkin joku semmonen paikka niinku Vuodatuksella oli se kuva-albumi vai mikä se nyt olikaan.
    Ja mähän siirsin vanhan blogin tänne kokonaan.

    VastaaPoista
  4. Kristiina, sinä oletkin nero monessa asiassa ja olet rohkea kokeilemaankin. Minä vaan mierin ja suunnittelen, mutta ehkäpä ajan kanssa saan jotain aikaankin.
    Noita seurattavia blogeja mun kans täytyy kokeilla laittaa sivulle.

    VastaaPoista
  5. Hei Anitta, pysy vaan täällä.
    Minustakin Vuodatus näyttää aika tylsältä, enkä pääse ollenkaan blogiini.
    Olen tyytyväinen että muutin.
    Kun minä tämän opin, niin kyllä sinäkin.
    Älä luovuta !!!!

    VastaaPoista
  6. Kävin kirjoittamassa sulle pitklän viestin tuonne viimeisimpään ja onnistuin hävittämään sen bittiavatuuteen, joten tänne lyhyemmin.
    Rystynen saa aamulla uuden keinonivelen ja olen siten pois linjoilta ainakin muutaman päivän.

    T: Merja

    VastaaPoista
  7. Anneli: Ainakin toistaiseksi jään tänne kun en luota vuodatukseen.

    Merja: Onnea leikkaukseen. Toivottavasti kaikki menee hienosti.

    VastaaPoista